Step met 3 wielen – De nieuwste kickscooter-rage

Kickscooters, ook wel scooters genoemd, zijn populair bij zowel volwassenen als kinderen. Ze zijn compacter en handiger dan fietsen, daarom gebruiken veel mensen ze tegenwoordig voor woon-werkverkeer. Kinderen zijn dol op scooters omdat ze erg leuk en gebruiksvriendelijk zijn. Scooters worden meestal geleverd met 2 harde wielen, maar scooters met 3 wielen zijn een stuk veiliger voor jongere kinderen. Een scootmobiel met 3 wielen is gemakkelijker te manoeuvreren en stabieler dan een scootmobiel met 2 wielen, zodat u niet snel tegen de muur aanloopt. Sommige hebben 2 voorwielen en 1 achterwiel, andere hebben 1 voorwiel en 2 achterwielen. Tegenwoordig vind je zelfs scooters met 4 wielen.

Als in het verleden de 5x 4-wielen scootmobiel met 3 wielen relatief zwaar was, is deze nu lichter van gewicht. Het frame is meestal van aluminium, terwijl de wielen van kunststof of rubber zijn. Kindersteps worden ook geleverd met een plastic dek en handgrepen van plastic of schuim. Ze zijn erg handig; ze kunnen worden opgevouwen voor opslag en transport. Mensen dragen hun scooter meestal bij zich of bewaren hem in hun rugzak als ze in de metro of bus zitten, en ze kunnen hem uitvouwen en gebruiken als ze onderweg zijn.

3 wiel scooters zijn verkrijgbaar in veel verschillende merken en uitvoeringen. Verschillende merken en modellen bieden verschillende functies. De prijzen variëren van twintig tot honderden dollars, afhankelijk van het merk en de retailer. Kindersteps zijn er vaak in kleurrijke designs. Je kunt er zelfs een krijgen met het favoriete stripfiguur van je dochter voor haar verjaardag. De meest populaire scootermerken op de markt zijn Razor, Radio Flyer, The Unscooter en Huffy. Al deze fabrikanten maken scooters met drie wielen voor zowel volwassenen als kinderen. Als je er een voor je zoon gaat kopen, kun je de Razor Jr. Folding Kiddie Kick Scooter kopen voor ongeveer $ 30 tot $ 40. Deze scooter heeft een slagvaste kunststof behuizing en is geschikt voor kinderen van 6 jaar en jonger. Als je er zelf een wilt kopen, kun je een Slider The Unscooter U8 kopen voor $ 150. Deze zeer coole scooter wordt geleverd met een afneembaar stuur en een stuurstang, en de Action Decks-technologie is ontworpen om je voort te stuwen zonder dat je voeten de grond raken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *